ALLERØD ERHVERVSRENGØRING

- Altid på pletten       

Forside

Kontorrengøring

Institutionsrengøring

Håndværkerrengøring

Vinduespolering

Møbel- og tæpperens

Service/Handyman

Om os

INSTITUTIONSRENGØRING

KONTAKT
Telefon

30 56 92 82E-mail

info@erhvervsrent.dk

 Allerød Erhvervsrengøring kan tilbyde alle institutioner lige præcis den rengøring de måtte ønske.

Allerød Erhvervsrengøring sætter en ære i veludført arbejde og vi kan håndtere rengøringen og planlægningen deraf, i både store og små institutioner samt tilgodese hver enkelt institutions specielle ønsker og individuelle ønsker.

En daglig og effektiv rengøring af institutionens er med til at mindske spredning af sygdom, optimerer arbejdsmiljøet og på den måde bringe større trivsel for børn og voksne i hverdagen.

Yderligere tilbyder vi rengøring på alle lukkedage, der falder på hverdage, uden ekstra beregning. På den måde kan vore kunder modtage rengøring af inventar og møbler, tæpperens og møbelrens, som ellers ville være udover den almindelige rengøringsplan.

I sommerperioden når institutionen er lukket tilbyder vi desuden hovedrengøring, som institutionen har mulighed for selv at være med til at planlægge. På den måde kan vi tilpasse rengøringen helt individuelt og præcis efter kundens behov.

Allerød Erhvervsrengøring     Magnolievangen 15     3450 Allerød     Telefon 30 56 92 82     e-mail: info@erhvervsrent.dk
Web: Jesper Vinzents

Copyright © 2011 Allerød Erhvervsrengøring